Lid worden

Wil u lid worden van het Rabad om zo een duurzaam voedingssysteem te ontwikkelen in Brussel? Word dan actief lid! Indien u voornamelijk op zoek bent naar informatie over duurzame voeding, kies er dan voor om passief lid te worden.

Alle leden genieten van volgende voordelen : u ontvangt om de 2 weken een nieuwsbrief met actualiteiten, verschillende activiteiten, evenementen en vacatures in de sector. Bovenop deze nieuwsbrief ontvangen de leden een maandelijkse mail met de subsidiemogelijkheden van uw projecten alsook een samenvatting van de maand over duurzame voeding.

Tenslotte mag u in al uw communicatie over uw lidmaatschap spreken en komt u in direct contact met de verschillende leden van ons netwerk.

Actieve leden betalen een jaarlijks lidmaatschap en kunnen gratis deelnemen aan alle activiteiten van het Rabad. Ze hebben stemrecht in de algemene vergadering en beslissen dus samen met de andere leden over de strategie van het Rabad.

Passieve leden hebben geen stemrecht in de algemene vergadering en kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten van het Rabad als ze lidgeld betalen.

De stappen om lid te worden

Om lid te worden van het RABAD moeten 2 stappen doorlopen worden :

  1. Vooreerst volstaat het om de vragenlijst hieronder (klik op het logo van het Rabad) in te vullen : op basis hiervan zal de Raad van Bestuur van het RABAD uw kandidatuur goedkeuren.
  2. Indien uw kandidatuur weerhouden wordt, moet u zich voorstellen op de Algemene vergadering, die nadien souverein zal beslissen.... Indien u aangenomen wordt als lid, moet u jaarlijks lidgeld betalen en deelnemen aan minstens 2 activiteiten per jaar.

Indien u lid of sympathisant wil worden, vul dan onderstaande vragenlijst in en stuur ze naar info@rabad.be.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren (info@rabad.be of 0488/994488).Agenda

Nieuwsbrief

Facebook