HELPDESK
U hebt een vraag over duurzame voeding, u hebt hulp nodig of steun van de professionele gemeenschap in duurzame voeding in Brussel?
Aarzel niet, neem contact met ons op! De helpdesk steunt op een groot netwerk van leden met vele jaren ervaring. We kunnen u ongetwijfeld helpen.
Hieronder vindt u voorbeelden van vragen die ons al eerder zijn gesteld, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.
VOORBEELDEN VAN VRAGEN
Waar kan ik onverkochte voeding vinden in Brussel?
U kunt contact opnemen met de Schenkingsbeurs: www.schenkingsbeurs.be of ons rechtstreeks contacteren.
Ik wil een project in duurzame voeding opstarten, welke structuren kunnen me steunen? Waar kan ik subsidies vinden?
We hielden een webinar over het onderwerp. De presentatie van dit webinar vindt u in de rubriek "Media" van deze website.
Bij 1819 kunt u eveneens terecht voor meer informatie.
U vindt ook hier oproepen voor projecten van Leefmilieu Brussel: https://leefmilieu.brussels/themas/zero-afval/projectoproepen
Ik heb een restaurant en ik zoek duurzame leveranciers
We hielden een webinar over het onderwerp. De presentatie van dit webinar vindt u in de rubriek "Media" van deze website.
Ook in de Good Food-gids van Leefmilieu Brussel kunt u een lijst van duurzame leveranciers vinden.
Ik werk in de horeca, ik zou graag bioproducten gaan gebruiken en me laten certificeren, hoe ga ik tewerk?
Biowallonie (https://www.biowallonie.com/), lid van het Rabad, kan al uw vragen over bio en biologische certificering beantwoorden.
Ik start met voedselproductie, maar ik begrijp de reglementering van het FAVV niet goed...
Een van onze leden kan u verder helpen: Brufotec. Brufotec helpt KMO's in de voedselverwerkende industrie (en de initiatiefnemers van projecten) bij het invoeren en opvolgen van normen voor voedselveiligheid en -hygiëne