20/04 Meet-up Co-oking/Rabad : GoodFood strategie

Facebook Twitter
In samenwerking met Co-oking, organiseert het Rabad een Meet-up Co-oking rond de strategie van Good Food. De meet-up vindt plaats op 20/04/2017 van 19u tot 22u bij Co-oking ( Henri-Joseph Genesse straat 34, 1070 Anderlecht),

Meerdere sprekers stellen de strategie van Good Food voor « Naar een duurzaam voedingssysteem in het hoofdstedelijk gewest Brussel » . Deze strategie,ontwikkeld in 2015, wordt gedragen door Leefmilieu Brussel en de cel Agriculture van het SPRB. Dit laatste bevat een reeks maatregelingen, van het veld tot op het bord, met specifieke doeleinden te bereiken voor 2020 of 2035.

Volgende thema’s komen aan bod tijdens deze meet-up :

  • Het concept van Co-oking
  • De principes van de strategie van Good Food, interessant voor HORECA sector
  • Het kantine label Good Food
  • Theoretische en praktische vormingen van kantine Good Food van Leefmilieu Brussel
  • De vegetarische vorming van EVA
  • De werking van het Rabad
  • Vorming Co-Cooking van Crédal

De presentaties worden gevolgd door een vragen/antwoorden moment alsook door uitwisseling en networking bij een drankje.

Het evenement is toegankelijk voor elke speler of toekomstige speler in duurzame voeding.

Het is gratis voor leden van het Rabad. Alsook voor de ondernemers in duurzame voeding die hun producten meebrengen om te laten proeven.

Niet leden betalen voor deelname aan het evenement 5 euro (2 drankjes inbegrepen in de prijs).

Verplichte inschrijving hier.

Lettre d'information