28/04 Workshop projecten duurzame voeding

Facebook Twitter
Het Rabad organiseert een evenement over de spelers in duurzame voeding en hun projecten om de diversiteit van de structuren, types hulp en subsidies van de sector enz voor te stellen en vooral om de kandidaten van de projectoproep PREC 2017 toe te laten van gedachten te wisselen en vragen te stellen aan de laureaten van 2016.

Het evenement vindt plaats op 28/04/2017 van 9u tot 13h bij la ferme Nos Pilifs, Trassersweg 347, 1120 Brussel.

Worden uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement om een presentatie te geven van hun project :

  • de laureaten van 2016 van de projectoproep van PREC be-circular in de sector van duurzame voeding
  • de projectdragers van Co-create van dit jaar in de sector van duurzame voeding
  • de projectdragende verenigingen in duurzame voeding

Elke projectdrager zal zijn project gedurende een 10tal minuten presenteren, dan volgen 5 minuten van vraag en antwoord, een langer moment van networking zal plaats vinden tijdens de lunch na het evenement.

Doel van het evenement is dat elke deelnemer zijn project voorstelt en uitleg geeft over de eventuele problemen bij het opstellen van het dossier, de wijze waarop de subsidie gebruikt werd voor een goede uitwerking van het project enz.

Het evenement staat open voor elke geïnteresseerde speler in duurzame voeding en zal voornamelijk interessant zijn voor de projectdragers die hun kandidatuur gesteld hebben voor de projectoproep van be-circular 2017.

De presentaties zullen gevolgd worden door een lunch waar de deelnemers kunnen discussiëren en netwerken met de sprekers.

Deelname is gratis voor de leden van het Rabad.
Niet leden betalen een bijdrage van 5€ (lunch inbegrepen)

Verplichte inschrijving info@rabad.be

Agenda

Lettre d'information