23/05 Workshop Rabad : communicatie en sensibiliseringshulpmiddelen duurzame voeding

Facebook Twitter
Op basis van een petitie van Leefmilieu Brussel organiseert het Rabad een participatieve workshop over communicatieve en sensibiliseringshulpmiddelen en vormingen in de sector van duurzame voeding.

Het evenement is bestemd voor projectdragers in duurzame voeding en beoogt bestaande hulpmiddelen voor te stellen , er meer rentabiliteit uit te halen, meer zichtbaarheid te geven aan hulpmiddelen die weinig gebruikt worden. Maar vooral een inventaris op te maken van ontbrekende hulpmiddelen ,die dan kunnen ontwikkeld worden door spelers zoals Leefmilieu Brussel . Zo kunnen andere spelers er gebruik van maken voor hun projecten.

Het evenement vindt plaats op 23/05/2017 van 9u tot 13u15 bij Leefmilieu Brussel (Zaal Sylvia), Site Tour & Taxis, Havenlaan 86C / 3000, 1000 Brussel.

Het evenement wordt opgesplitst in 3 delen :

  • Eerste deel van1u30 : een bepaald aantal spelers in duurzame voeding zullen hun vormings, communicatieve en sensibiliseringshulpmiddelen voorstellen (meer info over de deelnemers in volgend verslag)
  • Tweede deel van 45 minuten : een discussie tussen de sprekers en het publiek rond bepaalde thema’s om te beslissen of : 1. Bestaan er hulpmiddelen ? 2. Zijn ze bruikbaar ? 3. Hoe ze te verbeteren of moeten er andere ontwikkeld worden ?
  • Een derde deel in de vorm van een informele discussie tijdens de lunch met mogelijkheid voor de deelnemers om te praten met de sprekers ( zij krijgen een tafel als stand)

Deelname aan het evenement is gratis voor iedereen.

Optie : de deelnemers kunnen een lunch bestellen (drank en sandwiches, bereid door BiorganicFactory) voor 8€ (verplichte inschrijving ).
De leden van het Rabad krijgen de lunch aangeboden.

Inschrijving voor het evenement is verplicht klik hier

Agenda

Lettre d'information