Te verkiezen

Facebook Twitter

Als u gekozen heeft voor vlees van een goede kwaliteit met behulp van onze lijst van verkooppunten, kan u hier enkele heerlijke recepten terugvinden.

Ziehier enkele tips voor in de keuken :

  • Rundvlees gemarineerd in een mengsel van water en azijn, uien en wortelen. : Het vlees wordt gedroogd en gesmoord en dan gekookt in de marinade (3u per Kg !) halfweg de gesneden wortelen toevoegen en een half uur voor het einde, de versneden ajuinen.
  • Goulash : bak de stukken rund met de repen spek(bewaar het spekvet voor een andere gelegenheid). Voeg daarna de ajuinen, paprika en tomaten, look en een kruidenbuidel toe. Doe er een beetje water bij en laat 2u koken, voeg er dan nog enkele aardappelen en wortelen aan toe en laat nog ¾ uur doorkoken.
  • Rundvlees met wijnsaus : ragoût van rund en spek, met ajuin en look, gedrenkt in rode wijn en water. Doe op het einde van de kooktijd de champignons in stukjes erbij.

Voor meer recepten kan u hier terecht.

Lettre d'information