Vorming Veggie voor Cateraars

Facebook Twitter
Vegetarische gerechten op het menu, wat werkt er en wat werkt niet ? Hoe maak je smaakvolle vegetarische gerechten ? Welke producten zijn er ? En hoe hou je de foodcost onder controle ? EVA begeleidt grootkeukens die meer willen weten over alles wat met vegetarische voeding te maken heeft.

Programma

Degelijke achtergrondinfo over het hoe en waarom van vegetarische maaltijden en producten. Twee parallelle kookworkshops. Workshop 1 focust op keukens die hun eerste vegetarische maaltijden willen invoeren. Workshop 2 biedt keukens die al langer ervaring hebben nieuwe ideeën en inzichten aan. In beide workshops ga je zelf aan de slag onder begeleiding van onze chefs die zowel bedreven zijn in de vegetarische keuken als ervaring hebben in grootkeukens.

Interesse ?

Blokkeer dan alvast uw agenda voor onze vorming Veggie voor Cateraars.
Woensdag 11 februari 2015 - 10-14u in de keukens van Horeca Vorming Brussel
Gespstraat 68, 1070 Anderlecht (metrostation Aumale)

Er is plaats voor 16 personen per workshop. Inschrijven kan via professionals@evavzw.be

Vroege inschrijvers genieten van een fikse korting. Je betaalt slechts 285€ in plaats van 350€ (excl btw). Deelnemers die al eerder een workshop of consultancy via EVA hebben gevolgd, betalen slechts 185€ (excl btw).

Agenda

Lettre d'information