29/11 : Workshop van het Rabad "Hoe wordt men jonge ondernemer in duurzame voeding ?"

Facebook Twitter
Het RABAD organiseert een workshop met als thema "Hoe wordt men jonge ondernemer in duurzame voeding". Het evenement vindt plaats in de zaal De Markten ( Oude Graanmarkt, 5 ,1000 Brussel) van 9u tot 13u op dinsdag 29/11/2016.

Er zullen verschillende sprekers aanwezig zijn :

- een aantal jonge ondernemers,al dan niet leden van het Rabad, zullen u de moeilijkheden,problemen en hulp uitleggen die ze ondervonden bij de opstart van hun project
- een aantal organisaties die hun hulp- en begeleidingssysteem voor jonge ondernemers zullen voorstellen (Brufotec, Biowallonie, 1819, UCM)

De presentaties duren ongeveer 10 minuten + 5 minuten vragen/antwoorden en worden gevolgd door "gemengde" ronde tafel gesprekken. Elke tafel zal samengesteld zijn uit een lid van het Rabad , speler in de sektor van duurzame voeding, die zijn ervaring kan delen en raad kan geven aan de jonge ondernemers en de jonge ondernemers zelf , die vragen kunnen stellen.

Een lunch zal worden aangeboden door Entre Nous, een jong lid van Rabad, een duurzame supermarkt en restaurant met lokale en seizoensgebonden producten, met een vleugje Italië in de recepten.

Inschrijven hier.

Deelname aan de workshop en de lunch is gratis voor de leden van het Rabad. Niet-leden betalen 5€.

Agenda

Lettre d'information