Lid worden

Wil u lid worden van het Rabad om zo een duurzaam voedingssysteem te ontwikkelen in Brussel? Word dan lid! Indien u voornamelijk op zoek bent naar informatie over duurzame voeding, kies er dan voor sympathisant te worden.

De leden genieten van volgende voordelen : u ontvangt om de 2 weken een nieuwsbrief met actualiteiten, verschillende activiteiten, evenementen en werkaanbod in deze sector. U wordt uitgenodigd op de vergaderingen van het Rabad waaraan u gratis kan deelnemen. U komt in direct contact met de verschillende leden van ons netwerk. U kan deelnemen aan de ontwikkeling van de politiek van het RABAD.

U heeft toegang tot onze « timeline », waar u alle evenementen van onze leden I.v.m. duurzame voeding kan terug vinden, alsook een beschrijving van de voorbije evenementen, zodat u volledig op de hoogte blijft van wat er gebeurt in de sector van duurzame voeding.

Bovenop deze nieuwsbrief ontvangen de leden een maandelijkse mail met het verschillend aanbod om hun projecten te ondersteunen alsook een samenvatting van de maand over duurzame voeding.
Tenslotte mag u in al uw communicatie over uw lidmaatschap spreken.

De stappen om lid te worden

Om lid te worden van het RABAD moeten 2 stappen doorlopen worden :

  • Vooreerst volstaat het om de vragenlijst hieronder (klik op het logo van het Rabad) in te vullen : op basis hiervan zal de Raad van Bestuur van het RABAD uw kandidatuur goedkeuren. Indien uw kandidatuur weerhouden wordt, moet u zich voorstellen op de Algemene vergadering, die nadien souverein zal beslissen.... Indien u aangenomen wordt als lid, moet u jaarlijks lidgeld betalen en deelnemen aan minstens 2 activiteiten per jaar.
  • Voor sympathisanten : zij worden ingeschreven op onze mailing lijst , zij kunnen deelnemen aan de evenementen van het Rabad en ontvangen de nieuwsbrief.
  • Indien u lid of sympathisant wil worden, vul dan onderstaande vragenlijst in en stuur ze naar info@rabad.be.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren (info@rabad.be of 0488/994488).Agenda

Nieuwsbrief

Facebook